Hij is er! – by Frank

Mijn website is er. Eindelijk. Bij het van start gaan eind vorig jaar, van Bvision, had ik al gezegd dat ik ook nog een website voor mezelf zou gaan maken. Een paar weken vakantie nu, gaven mij de tijd om o.a. ook aan mijn nieuwe site te werken. Hij is niet af, maar dat is een website m.i. nooit. De komende tijd zal hij steeds verder gevuld worden.

Tot voor 2 weken wist ik niet welk CMS ik er voor zou gebruiken. Ik heb Joomla, Serendipty, Drupal en WordPress overwogen. Ik had vooraf een lichte voorkeur voor Serendipty. Dat kwam waarschijnlijk ook, omdat ik daar al regelmatig mee werkte. Maar na veel onderzoek vooral naar het integreren van een fotogallery, is het toch WordPress geworden. Dit stond helemaal los van het feit dat Bvision ook sinds enkele dagen in WordPress is. Me! en ik wisten dit niet van elkaar.

De kleur van de site is zwart. Dit omdat dit, denk ik, een mooier contrast geeft met foto’s. Met mijn site ga ik voornamelijk mijn eigen foto’s publiceren. Verder komen er in ieder geval ook mijn tutorials te staan, die ik ook al voor Bvision gemaakt heb. Regelmatig komen er ook tips en tricks te staan. Ik zal er niet of weinig bloggen, daar is hij ondanks het gebruik van WordPress niet voor bedoeld. Ook de mogelijkheid om commentaar te geven staat (nog) niet aan.

Klik hier of op de onderstaande foto om naar http://www.rsmln.nl te gaan.

16 Comments

 1. Veel succes met de site

 2. Veel plezier met je nieuwe site. Je eerste berichtje heb ik net gelezen en fotograag ze!! (lekker nummer van S&G bytheway)

 3. Hij ziet er erg mooi uit!

 4. Ziet er mooi strak uit.
  Mooi fotoserie van Kos ook!

 5. Suc6 met je site

 6. staan beide in de rssfeedreader 😉

 7. Domeinnaam is niet erg makkelijk te onthouden.
  maar goed, je hebt daar mooi alles bij elkaar!

 8. … ik ga snel een kijkje nemen!

 9. @Renesmurf: De naam is inderdaad niet gemakkelijk. Maar wat ik wilde was er niet meer. Dus toen dit maar gekozen. Het is wel lekker kort.

 10. Heeft beide feeds in den reader aangepast c.q. toegevoegd.

 11. Helemaal blij dus. Geniet van je eigen arbeid.

 12. ziet er goed uit zeg,
  succes hoor

 13. Beetje traag maar wel leuk.

 14. Ben benieuwd naar hoe het zich ontwikkeld.

 15. mooi zeg en interessant…succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *